Translate

сряда, ноември 23, 2011

Ръкавички в цветовете на есента... /Multicolor Autumn Earth Tones Wool Hand Knit Gloves


http://www.etsy.com/listing/86876742/multicolor-hand-knit-gloves-earth-tones





5 коментара:

  1. страхотни ръкавички в цветовете на есента, да ни топлят през зимата

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотни са! И цветовете и плетката отгоре, и доста практична дължина - да ти е топличко дори когато се протегнеш :)Много са свежи, и аз искам такива...:) Ще ги покажа на баба ми, ако може да ми изплете такива или подобни, ако не възразяваш разбира се!

    ОтговорИзтриване
  3. оо тези ръкавици са прекрасни. Комбинацията от тези цветове наистина е като есен. Самата плетка също е доста подходяща. Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  4. Поздравления за тези прекрасни и топли ръкавици.Определено ще предизвикаш голям сензация като се появиш с тях на вън.Дано да обичаш хората да те гледат.Бих искала и аз да имам такива. Цветовете които си съчетала са фантастични, топли и преливат като дъга.Силно ме накара да се замисля и аз да си поръчам да ми оплетат, та ще знам, че никой друг няма да има като моят модел.Признавам, че съчетанието на цветове мога да ти открадна.Дано да публикуваш по често своите творения и да ни изненадваш всеки път така приятно.Много успехи желая.Снимките са много красиви, а също в подобна плетка може и една блуза да се направи и става чудесен комплект.

    ОтговорИзтриване

javari