Translate

четвъртък, юни 10, 2010

Нашият Световен ден на плетенето на открито е след два дни / WWKiP Day

Елате в събота - 12 юни, в Борисовата градина до Лятната естрада от 10,00 часа! Носете си прежда и инструменти за плетене и ще поплетем заедно със стотици хора по цялото земно кълбо. Вземете си също фотоапарат и... усмивката:) Не забравяйте и децата - ще ги научим да плетат на пръсти, ще им покажем как сами могат да си сътворят шапка или друго с помощта на пластмасови форми за плетене, ще спретнем състезание за най-бързо изплитане на най-дълга връвчица със синджир - бримки.

Ще плетем цветенца от Аnchor! Вземете си подходяща кука, пригответе си схеми на маргаритки, теменужки, детелинки... и каквито клонки и цветя се сетите! Ще си направим цветна леха:)



От 11,00 ч. ще има демонстрация как се плете на вилка и след нея ще можете да си направите подобна дреха:


Може да си вземете одеяло за полягане на тревата, рибарско столче, шапка/чадър да се пазите от слънцето. Също молив и тефтер за скициране на модели и записване на координатите на новите ви приятели:)


2 коментара:

  1. Там съм:) Дълго мислих дали да идвам, понеже нямам и една приятелка, запалена по плетенето. Но пък именно това е един добър повод. Задължително ще си нося тефтерче. До утре!

    ОтговорИзтриване
  2. Теа, ще си намериш другарчета по плетки. Погледнах блога ти и ще го гледам пак, обещай да го пълниш редовно!
    До скоро плетене:)

    ОтговорИзтриване

javari